T-krok

Priser for 2021/2022

20 Sep 2021

Priser og vilkår - vintersesong 2021/22 

Disse prisene gjelder t.o.m 1. mai 2022

Spørsmål om priser/heiskort? Kontakt oss på e-post eller tlf: billett@strandafjellet.no / 922 26 255

 

Type kort 8-17 år (65+) 18 år+ Familie*
1 dag Kr 360 Kr 460  
3 timer Kr 300 Kr 400  
1 dag familie (2 voksne+ 2 barn)     Kr 1450*
1 dag student (kun midtuke)   Kr 275  
1 dag Fursetrekket til mast 4 Kr 135 Kr 135  
2 dagers Strandafjellet (valgfrie dager) Kr 645 Kr 820  
3 dagers Strandafjellet (valgfrie dager) Kr 955 Kr 1200  
Kveldskort Kr 245 Kr 275  
Enkeltur Kr 60 Kr 100  
Gondolen tur/retur Kr 100 Kr 250 Kr 600*
Gondolen én vei Kr 80 Kr 175 Kr 400*
Klippekort (10 turer) ** Kr 555 Kr 915  
SESONGKORT       
Sesongkort midtuke Kr 2400 Kr 3150  
Sesongkort Strandafjellet Kr 4000 Kr 5250 Kr 13200*

Barn 0–7 år: Gratis.   

4. Klassinger: Gratis (se vilkår under)

Snøkvit: Gratis

Keycard (obligatorisk): Kr 75

*Rabatt ved kjøp av familie (se vilkår under)

**2 klipp ved bruk av Gondolen

STUDENTPRISER

Studentprisene gjelder midtuke (ikke helg og ferier). Rabatten gjelder for studenter som har studentbevis og betalt semesteravgift (gjelder ikke elever ved videregående skole). Vi tilbyr dessverre ikke sesongkort med studentrabatt.

4. KLASSING

Vi tilbyr gratis alpepass-sesongkort for vintersesongen til alle 4.klassinger. Sesongkort til 4.klassinger må bookes online og hentes ut før 1.februar. Gyldig legitimasjon (pass eller fødselsattest) må vises ved henting.

PARKERING

Nå kan du enkelt parkere billettløst hos oss. Du kan også kjøpe sesongkort på parkering. 

Priser og sesongkort på parkering finner du her

 

PRAKTISK INFORMASJON

HOLD DEG INFORMERT

Vi ber om at alle gjester følger informasjon som er oppdatert på hjemmesiden vår og i sosiale medier (evt. https://fnugg.no/stranda/ om du ikke er på sosiale medier).

 

VÆR- OG FØREFORHOLD:

Vi gjør våre gjester oppmerksom på at vær- og føreforhold kan være skiftende i fjellet her på Sunnmøre. Du som gjest er selv ansvarlig for å vurdere vær og føreforhold ut i fra sine ski- og snowboardferdigheter - FØR kjøp av dagskort. Det blir ikke gitt erstatning ved driftsstopp pga f.eks dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil eller lignende.

 

MISTET/GLEMT KEYCARD?

Ved mistet/glemt keycard er gebyret kr 125 for å få et nytt keycard. Har man et kompatibelt keycard med seg er gebyret kr 50. 

 

REFUSJON:

Refusjon av heiskort kjøpt samme dag:

Det gis ingen refusjon på heiskort ved dårlig vær, tåke, snø, ising, teknisk feil eller lignende. Dersom du er usikker med tanke på vær og føre, ta kontakt med billettkontoret FØR du kjøper heiskort. Ved skade eller sykdom vil refusjon bli gitt ved fremvisning av legeattest umiddelbart etter legebesøk. Refusjon ved sykdom eller skade vil kun bli gitt til den personen som er syk eller skadet, og kun for de dager heiskort ikke har vært i bruk. Ved tidlig avreise grunnet uforutsette hendelser gis ingen refusjon på heiskort.

Det gis heller ingen refusjon på keycard. 

FAMILIEKORT

Alle familiekort betinger at samtlige familiemedlemmer bor i én og samme husstand. Dette vil bli kontrollert via offentlige registre. Slektninger eller lignende aksepteres ikke som familiemedlemmer. Brudd på reglene vil medføre at heiskortene blir blokkert/inndradd, uten refusjonsrett. Godkjent legitimasjon blir krevd inn fra alle familiemedlemmer. Kortet er personlig, også innenfor familien. Ved misbruk kan hele familien risikere å måtte levere inn sine kort.

 

FAMILIEPAKKE DAGSKORT:

Familiepakken gjelder for to voksne og to barn 8-17 år. Barn over 17 år blir regnet som en voksen, og blir dermed ikke regnet med i en familiepakke.

 

SESONGKORTPAKKE FAMILIE:

Pakken kjøpes samlet og gjelder hele familien (2 voksne + inntil 4 barn under 17 år). Kr. 500,- pr. ekstra ungdom som er mellom 18-19 år. Dette kan bare kjøpes sammen med sesongkortpakke for familie. Godkjent legitimasjon kreves av alle familiemedlemmer. Kortet er personlig, også innenfor familie. Ved misbruk kan hele familien risikere å måtte levere inn sine kort. Hele betalingen betales med visa/bankkort ved kjøp. Barn fra 0 til 7 år går gratis i heisen (må ha keycard).

Kjøp sesongkort her!

 

ALPEPASS

Priser på Alpepass finner du her

NB! Det er ikke mulig å oppgradere et lokalt sesongkort til sesongkort Alpepass.

 

SESONGKORT MIDTUKE:

Kortet gjelder fra mandags morgen til fredags kveld (gjeler ikke i påskeuken).

 

STUDENTPRISER:

Gjelder på dagskort fra mandag til fredag.
Gjelder ikke lørdag og søndag, juleferie, vinterferie og påske.

Gyldig studentbevis må kunne vises frem ved kontroll. Ved misbruk vil dagskortet bli inndratt.

 

GRUPPERABATT:

Vi gir 10% rabatt på 1 dags- og timeskort på Strandafjellet ved min. kjøp av 15 stk (kjøpes samlet).

 

OM KEYCARD:

KeyCard er obligatorisk på alle heiskort utenom enkeltturer.
KeyCard er et gjenbrukskort og kan benyttes i flere skisenter i Norge/utlandet.

Ved noen enkle steg kan du lade opp et eksisterende keycard eller kjøpe et nytt som du henter ut i billettautomatene utenfor vårt nye velkomstsenter (Stova 1957) ved å scanne QR-koden på kvitteringen du mottar på e-post. For at kjøp og gjenkjøp skal gå raskest mulig, anbefaler vi at du oppretter en bruker og lagrer dine personalia og keycard-data. Dine data er selvsagt trygt lagret i henhold til GDPR.

automater

 

ALDERSGRENSE STOLHEISER:

Det er 10 års aldersgrense for å reise alene med stolheisene. Barn under 10 år må reise sammen med en voksen.

 

VILKÅR

Heiskortet er personlig og må ikke overdras. Skjer dette vil kortet bli inndratt og du vil få et gebyr på 1500,-. Gjester som er opptil 17 år skal vise legitimasjon for alder ved billettkjøp. Om en ikke kan legitimere seg som barn, belastes en billett for voksen. Gyldig legitimasjon er bankkort, miljøkort for buss eller kopi av passet. Aldersgrense senior er 65 år. Honnørkort/legitimasjon må fremvises.

Alle heiskort gjelder kun inneværende sesong. Siste dag denne sesongen er 1. mai 2022 . Det blir ikke gitt refusjon på heiskort som ikke er benyttet. Mistet kort blir ikke erstattet. Ingen returrett. Ved misbruk eller brudd på de alpine bakkereglene, kan kortet bli inndratt for hele sesongen.

 

FORCE MAJEURE OG UTILFREDSTILLENDE VÆRFORHOLD

Strandafjellet står ikke til ansvar for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor selskapet sin kontroll. Vi tar forbehold om feilprising og tekniske problem som kan oppstå. Partene kan tre ut av avtalen dersom varen som er kjøpt ikke kan bli brukt på grunn av krigshandlinger, naturkatastrofer, lengre avbrudd av vann eller el-­tilførsler, og lignende hendelser som verken Strandafjellet eller gjesten kunne forutse eller påvirke.