Stranda —  «ein liten stad i verdsklasse»

Skiskole | Skiservice | Skiutleie     

Skiskole

Skiskole

Vil du lære deg å stå på ski? Bli bedre? Om en er nybegynner eller ikke, ma...

Skiservice - Tone Molnes

Skiservice

Har du eget utstyr og ønsker god glid og skarpe kanter? Vi hjelper deg gjer...

Calle skiutleige

Skiutleie

Trenger du å leie skiutstyr eller ønsker du å prøve noe nytt? Strandafjelle...

Strandafjellet  

Snøsikre Strandafjellet ligger øst i Sunnmørsalpene og er et populært sted for ski- og snowboardskjørere. Med våre 7 heiser — derav 2 stolheiser og gondolbane, skibånd, barnepark, 18 nedfarter og kanskje Skandinavias beste frikjøringsområde sørger vi  for at vinterentusiaster i hele familien får dekt sine behov. Om man ikke er så glad i å stå på ski kan man benytte seg av den nye skøytebanen vår — som er plassert like ved gondolen. 

Stort snøproduksjonsanlegg sikrer også tidlig sesongstart! Deler av anlegget har flomlys, slik at du kan kose deg i bakken også på kveldstid. Langrennsløpere kan glede seg over totalt 23,5 km preparerte turløyper, i tillegg til et fantastisk turterreng. Her er noe for enhver smak! 

Hos oss er det enkelt å komme seg til topps uten ski på beina, da vi både har gondol og stolheis. Perfekt om du vil til topps for en matbit eller bare nyte utsikten. 

Vårt siste bygg, Stova 1957, åpnet i november 2021. Her finner du skiservice- og skiutleie samt restaurant, bar og lounge. 

For booking/arrangement på Stova 1957, kontakt oss på e-post eller telefon: booking@strandafjellet.no / 916 06 128 (i åpningstiden) 

I tillegg har vi paviljonger både på Furset- og Roaldsiden, med servering av mat og drikke. Roaldsiden byr også på en unik fjordutsikt! 

Det som ble kalt Stova på Fursetsiden er nå Varmestova, som mange egentlig har kalt den. Her vil man nå kunne nyte sin egen matpakke, varme seg eller kjøpe kaffe, sjokolade og annen snacks på automater.  

langrenn

Langrenn

Les mer 

Martin Kristoffersen

Snowboard og alpint 

Les mer her

STRANDA HOTEL 

Trenger du overnatting? Ta turen til Stranda Hotel — et ujålete hotell med moderne og fine rom midt i Stranda sentrum. Bare 6-7 minutter unna Strandafjellet (med bil) finner du Stranda Hotel. I umiddelbar nærhet til både dagligvarebutikker, apotek og annet. 

Hotellet har også svømmebasseng som er perfekt når man skal kose seg med familien eller kanskje ønsker en fin treningsøkt. 

SKI & BO

Kombinere din overnatting på Stranda Hotel med skidag på Strandafjellet. På hotellet får du kjøpt ski&bo som inkluderer overnatting og heiskort. Kontakt post@strandahotel.no for booking eller priser. 

Les mer

Slettvoll Soverom