MENY STOVA 1957 - VINTER 2025/26
Tacobowl kr. 170,-
Kjøttdeig med vår egen krydderblanding, isbergsalat, agurk, mais, salsa og rømmesaus (laktose, melkeprotein)
Hjorteburger kr. 295,-
Burger laget av lokal hjort, servert med isbergsalat, salsa, tomat, sylteagurk, coppaskinke, revet Solglad fra Skarbø Gard,
kantarellstuing og pommes frites ( hvete, laktose, melkeprotein)
Tacoburger kr. 190,-
100 gr burger servert med salsa, isbergsalat, tomat, agurk, ost, mais, nachochips, rømmedressing og rødløk. Serveres også med
pommes frites (hvete, laktose, melkeprotein)
Cæsarsalat med kylling og bacon kr. 195,-
Romanosalat servert med kyllingfilet, bacon, parmesan, brødkruttonger og cæsardressing (hvete, laktose, melkeprotein, fisk)
Gulasjsuppe med brød og smør kr. 198,-
(Gluten- og laktosefri suppe!)
Roaldsburger kr. 160,-
100 gr burger servert med hakket løk, sylteagurk, ketchup, sennep og pommes frites (hvete, sennep)
Grillpølse m/ pommes frites kr. 89,-
PIZZA
Pizza Margherita kr. 240,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, lagret Soleglad, olivenolje og basilikum (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Vesuvio kr. 240,-
Tomatsaus, ost og skinke (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Capricciosa kr. 240,-
Tomatsaus, skinke, ost, mozzarella og sjampinjong (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Pepperoni kr. 240,-
Tomatsaus, ost, pepperoni, tomat og rødløk (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Tind kr. 255,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, coppaskinke, rødløk, pesto og ruccola (hvete, laktose, melkeprotein, nøtter)
Pizza kjøttboller N’duja kr. 255,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, meksikanske kjøttboller, N’duja, løk, tortillachips og parmesan (hvete, laktose, melkeprotein)
Pizza Tind Gourmet kr. 255,-
Tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, rødløk, paprika, coppaskinke, Selbu blå og ruccola (hvete, laktose, melkeprotein)
På kveldsmenyen finner dere også biff og klippfisk!
Biff med rødvinssaus kr. 365,-
Marmorert ytrefilet av melkeku, servert med ratatouille, mandelinepoteter og rødvinssaus
Gratinert klippfisk kr. 365,-
Klippfisk fra Dybvik med Soleglad fra Skarbø Gard. ratatouille, mandelinepoteter og hvitvinssaus
