Stranda — ein liten stad i verdsklasse!

Skiskole | Skiservice | Skiutleie  

Skiskole

Skiskole

Vil du lære deg å stå på ski? Bli bedre? Om en er nybegynner eller ikke, ma...

Skiservice

Skiservice

Har du eget utstyr og ønsker god glid og skarpe kanter? Vi hjelper deg gjer...

Ski

Skiutleie

Trenger du å leie skiutstyr eller ønsker du å prøve noe nytt? Strandafjelle...

Strandafjellet  

Snøsikre Strandafjellet ligger øst i Sunnmørsalpene og er et populært sted for ski- og snowboardskjørere. Med våre 7 heiser — derav 2 stolheiser og gondolbane, skibånd, barnepark, terrengpark, 20 nedfarter og kanskje Skandinavias beste frikjøringsområde sørger vi  for at vinterentusiaster i hele familien får dekt sine behov. Om man ikke er så glad i å stå på ski kan man benytte seg av den nye skøytebanen vår — som er plassert like ved gondolen. 

Stort snøproduksjonsanlegg sikrer også tidlig sesongstart! Deler av anlegget har flomlys, slik at du kan kose deg i bakken også på kveldstid. Langrennsløpere kan glede seg over totalt 23,5 km preparerte turløyper, i tillegg til et fantastisk turterreng. Her er noe for enhver smak! 

Hos oss er det enkelt å komme seg til topps uten ski på beina, da vi både har gondol og stolheis. Perfekt om du vil til topps for en matbit eller bare nyte utsikten. 

Vårt helt nye bygg, Stova 1957, åpnet 12. november. Her finner du ny skiservice- og skiutleie, restaurant Kami Stranda i tillegg til bar og lounge i toppetasjen. Restaurant Kami Stranda vil tilby lett servering i november før det blir større meny fra desember av. Les mer om meny og åpningstider her! 

For booking/arrangement på Stova 1957, kontakt Arild på e-post eller telefon: booking@kamistranda.no / arild@kamistranda.no / 916 06 128

I tillegg har vi paviljonger både på Furset- og Roaldsiden, med servering av mat og drikke. Roaldsiden byr også på en unik fjordutsikt! 

Det som ble kalt Stova på Fursetsiden blir nå Varmestova, som mange egentlig har kalt den. Her vil man nå kunne nyte sin egen matpakke, varme seg eller kjøpe kaffe, sjokolade og annen snacks på automater.  

langrenn

Langrenn

Les mer 

Martin Kristoffersen

Snowboard og alpint 

Les mer her

STRANDA HOTEL 

Trenger du overnatting? Ta turen til Stranda Hotel — et ujålete hotell midt i spektakulære naturopplevelser og verdensarv. Med lyse, lette rom vil du garantert trives. Herfra er det kort vei til å stå på ski hos oss (5-6 minutt i bil). 

Hotellet har også basseng som er perfekt for kos med familien eller bare en treningsøkt for deg selv. 

Book hotell her

Slettvoll Soverom