Hver lørdag vil det også bli servert 3-retters middag på Stova 1957 (serveres mellom 16.30-20.30). Kr. 695,- pr. person.
Lørdag 9. september vil dette stå på menyen på Stova:
Forrett: Råraka med kremet laksesalat, ørretrogn, pepperrotrømme og syltede kantarell.
Hovedrett: Ovnsbakt kålkjeft servert med sellerikrem, chilliparfymert løkkompott og bakt gulbete.
Dessert: Tyttebærpannacotta med bringebærsaus og bjørnebær.
OBS! Lørdag 16. september blir Stova 1957 stengt grunnet privat arrangement.
MENY STOVA 1957
Lunsjvaffel med speket lammelår kr. 95,-
servert m/ Snøfrisk, ruccola, tomat, rødløk, oliven og Soleglad fra Skarbø (Allergener: hvete, havre, laktose, melkeprotein, egg)
Lunsjvaffel med røkt laks fra Norsk Sjømat kr. 95,-
servert m/ Snøfrisk, ruccola, tomat og rødløk (Allergener: hvete, havre, laktose, melkeprotein, egg og fisk)
Varmrøkt pepperlaks fra Norsk Sjømat kr. 225,-
servert m/ smørstekte nypoteter, salat og rømmesaus (Allergener: laktose, melkeprotein og fisk)
Speketallerken fra Stranda kr. 255,-
servert m/ Coppaskinke fra Tind, Bresaola, speket lammelår fra Stranda, Alpepølse fra Ole Ringdal. I tilegg til Soleglad fra Skarbø, salat, tyttebærrømme og norske jordbær (Allergener: laktose og melkeprotein)
Kremet pasta med Livéche kylling kr. 295,-
servert m/ ramsløk, fløte, sjampinjong, løk og hvitløk (Allergener: laktose og melkeprotein)
Ølbraisert lammeribbe kr. 295,-
servert m/ potetbåter, aioli og barbequesaus. (Allergener: egg)
Brisket burger kr 245,-
servert i brioche brød, isbergsalat, solmodnet norske tomater, aioli, rødløk, lettsyltet agurk, ost og bacon. (Allergener: hvete, laktose, melkeprotein og egg)
Gresk salat kr. 185,-
Isbergsalat, solmodne norske tomater, rødløk og fetaost. (Allergener: laktose, melkeprotein)
Tind pizza kr. 198,-
Pizza med tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, coppaskinke og ruccola (Allergener: hvete, laktose, melkeprotein)
Alpenisten pizza kr. 198,-
Pizza med tomatsaus, ost, mozzarella, tomat, alpepølse og ruccola (Allergener: hvete, laktose, melkeprotein)
Margherita pizza kr. 179,-
Ekte Margherita pizza med tomatsaus, ost, mozzarella, parmesan, olivenolje og basilikum (Allergener: hvete, laktose, melkeprotein)
BARNEMENY STOVA 1957
Barnemenyen serveres barn opptil 12 år.
Pølse m/ pommes frites kr. 79,-
Barnehamburger med chips kr. 79,- (ost: 10,-)
Pannekaker med blåbærsyltetøy og sukker kr. 79,-
MENY FJORD PANORAMA - ROALDEN
Sommer-wienerbrød med friske, norske jordbær kr. 55,- (Allergener: hvete, laktose, melkeprotein, egg)
Vaffel toast med cheddar og Siliana salami kr. 79,- (Allergener: hvete, havre, egg, laktose, melkeprotein og sennep)
Vaffel toast med Snøfrisk, tomat og ost fra Skarbø Gard kr. 79,- (Allergener: hvete, havre, egg, laktose, melkeprotein og sennep)
Kremet fiskesuppe m/brød kr. 210,- (Allergener: laktose, melkeprotein, sennep, fisk og brødet inneholder hvete og havre)
Elgpølse servert i brød med grønn potetsalat m/ syltet rødløk, fetaost og tomat kr. 179,- (Allergener hvete, sennep)
Grønn potetsalat m/ fetaost og tomat kr. 159,- (Allergener: sennep)
Grillpølse i brød kr. 50,- (Allergener: hvete)
Grillmør i brød kr. 60,- (Allergener: hvete)
I tillegg blir det solgt kanelsnurrer, donuts og vafler i begge kaféene. Lørdager disker kokken opp med 3-retters middag etter kl. 17.00 (gjelder t.o.m 6. august).