Vi holder åpent på Stova 1957 fra onsdag-fredag i høstferien — med blant annet fårikål på torsdag og burger-kveld på fredag!
Gondolen blir åpen torsdag og fredag 10.-11- oktober fra kl. 10.00-16.00
MENY & ÅPNINGSTID PÅ STOVA I HØSTFERIEN
ONSDAG 9. OKTOBER - åpen fra kl. 11.00-17.00 (buffét fra kl. 13.00-17.00)
Onsdag serverer vi buffét med fisk- og kjøttgryte fra kl. 13.00-17.00 Kr. 278,- inkl. kaffe:
- Laksefrikassé med laks fra Norsk sjømat med kremet rotgrønnsaker
- Lammegryte servert med småpoteter
Dessert kan kjøpes i tillegg. Da serverer vi blåbærpannacotta.
TORSDAG 10. OKTOBER - åpen fra kl. 11.00-19.00 (fårikålservering fra kl. 15.00-19.00)
Torsdag serverer vi fårikål fra kl. 15.00-19.00. Kr. 278,- pr. person
Dessert kan kjøpes i tillegg: Tilslørte bondepiker.
FREDAG 11. OKTOBER - åpen fra kl. 11.00-23.30 (burgeraften fra kl. 18.00-21.00)
Lett servering fra kl. 11.00 samt burgeraften fra kl. 18.00.
Hamburger m/ coppaskinke og Selbu blå kr. 255,-
Hamburger servert med isbergsalat, tomat, sylteagurk, rødløk, salsa, coppaskinke fra Tind og Selbu blå. Servert med potetbåter.
Kalvburger — lokal burger med kjøtt fra Gjerding Gard kr. 285,-
Kalvburger servert med isbergsalat, tomat, syltetagurk, majones, løk, bacon og soleglad fra Skarbø gard. Servert med potetbåter.
Dobbel cheeseburger kr. 245,-
Dobbel burger med cheddarost, servert med sennep, kethup, løk, tomat og sylteagurk. Servert med pommes frites.
Roaldburger kr. 155,-
110 gr burger servert med sennep, kethup, løk og sylteagurk. Servert med pommes frites.
Desserter:
Banansplit kr. 135,-
Sjokolademilkshake kr. 70,-
Book gjerne bord på forhånd: booking@strandafjellet.no