skibuss

Gratis skibuss fra Ålesund

Siste buss for sesongen gikk 2. påskedag! Tusen takk til alle som har benyttet seg av tilbudet.

 

OBS! Gratis skibuss gjelder tur/retur til og fra Ålesund for de med gyldig dagskort/heiskort til skisenteret. Du kan IKKE booke kun retur fra Stranda til Ålesund! Returbillett er bare gyldig dersom den har blitt brukt fra Ålesund til Stranda tidligere samme dag (du booker for tur/retur). Ønsker du å ta skibussen fra Stranda til Ålesund må du møte opp fysisk kl. 16.00 for å sjekke om skibussen har ledige plasser. 

Det blir skibuss fra Ålesund fra uke 4 i 2024 (27.-28. januar). Det blir avgang hver lørdag og søndag fra uke 4 + hele vinterferien og påskeferien.

Siste buss for sesongen går 2. påskedag! 

Book din plass i skibussen her

Vær vennlig å avbestille din plass om du ikke får brukt den, slik at andre kan benytte seg av plassen. Send da e-post til billett@strandafjellet.no eller send oss en melding på messenger. 

Om du ønsker å gå på mellom Blindheim og Magerholm må du selv gi TYDELIG tegn på at du ønsker å stoppe bussen.

OBS! Ski bør helst være i pose eller samlet/sikret med stropper og merket med navn. Bussjåførene opplever at mange ikke kjenner igjen eget utstyr når de skal av bussen.

Avgang fra Ålesund rutebilstasjon kl. 08.45 
Avgang fra Moa Rutebilstasjon kl. 09.05 
Avgang fra Magerholm ferjekai kl. 09.30 
Ankomst Strandafjellet kl. 10.15
Retur fra Strandafjellet kl. 16.10 
Ankomst Ålesund Rutebilstasjon kl. 17.40 

Det blir foreløpig satt opp én skibuss, da vi tidligere har hatt problemer med at flere booket plass, men ikke møtte. Dermed satte vi inn ekstra busser som ikke var nødvendige. Vi håper på forståelse for dette, men vil selvsagt se an interessen senere.