VIKTIG INFORMASJON!

Kjære alle gjester

Vi har no fått vedtak frå stranda kommune att skisenteret blir stengt resten av vintersesongen. Under heile denne vanskelige perioden han vi hatt god dialog med kommunen og vi respekter sjølvsagt dette pålegget. Vår felles kamp er no å bidra med å forhindre spredning av dette viruset. Så lenge de er mulig og tilbudet blir brukt så fortsetter vi med å preppe langrennspor og randoospor til begge toppane. Korleis de blir med sommersesongen veit vi ikkje enda men vi skal holde dere oppdatert. Stor takk til dere alle og velkommen igjen til neste sesongen!

Vi ber om at gjester ikkje kontakter oss per telefon, då vi for tida jobber med å få full oversikt. Ver venleg å henvend dere på booking@strandafjellet.no og billett@strandafjellet.no. Vi besvarer henvendelser så snart oss kan, men ber om forståelse i denne situasjonen.

Når det gjeld spørsmål kring refusjonar avventes vi svar frå bransjen sentralt. Inntil vidare forheld vi oss til avbestillingsreglane oss har i dag. Vi anbefaler også at dere kontaktar eventuell reiseforsikring.

Vi beklager på det sterkaste.

Med vennlig hilsen
Strandafjellet skisenter.

Våre samarbeidspartnere