VIKTIG INFORMASJON!

ÅPENT SOM NORMALT

Med de nye reglene som kom i Ålesund 21. mars (nasjonale retningslinjer oppdatert og gjeldende fra 25. mars), ønsker vi å gi en liten status fra Strandafjellet. Vi holder åpent som normalt til over påske. Vi holder på våre skjerpede vaskerutiner, bestilling mens du sitter ved bordet og krav om munnbind når du ikke kan holde to meter avstand til andre. Du må også bruke munnbind ved bruk av våre toalett. Regelen om munnbind gjelder ikke barn under 12 år.

Vi minner også om at du MÅ holde deg hjemme om du har luftveissymptomer og at du må dra hjem om symptomer oppstår mens du er hos oss. Vask/desinfiser hendene så ofte som mulig og hold avstand også utendørs. Du kan kun ta heis sammen med din kohort og det må være et sete mellom dere hvis det er ulike kohorter på heisene. 

Heiskort bestilles fortsatt på nett.

Skibuss fra Ålesund går som normalt, men det er påbud om munnbind etter nye retningslinjer fra Ålesund kommune.

OVERNATTING PÅ STRANDAFJELLET I PÅSKA? 

Har du hytte på Strandafjellet eller har du leid deg leilighet/hytte i påska? Da oppfordrer vi til å bruke eksempelvis Spar Svingen Handel's varelevering til hytta eller å handle i egen kommune før du kommer. Dette gjelder spesielt de som ikke er fra/tilhører Stranda kommune, men kan benyttes av alle. Bestillingen må gjøres før kl. 10.00 om du ønsker levering samme dag. Du ser hvordan du gjør det her: https://www.strandafjellet.no/...


VÅRE SPISESTED/VARMESTUE: 

  • 2-meters regelen gjelder OGSÅ på serveringsstedene, og vi har begrenset antall plasser som følge av dette.
  • All bestilling, betaling og servering skjer fra bordene. Det er ikke salg over disk.
  • På Stova finnes det automater med kald og varm drikke, snacks og sjokolade. Disse kan benyttes viss man ikke ønsker å sette seg ned og bestille ved bordene.
  • Alle gjester i anlegget må være flinke til å registrere seg, enten via vårt ORDR system når du skal kjøpe mat og drikke, eller via SafeSPOT. Du skal registrere deg HVER GANG du besøker et av serveringsstedene og når du er i barnetrekket/på Snøkvit. Dette for å gjøre en eventuell smittesporing enklere OG unngå at for mange mennesker må i karantene når ulykken først er ute.

Hold avstand, vis hensyn og ha det gøy på ski!

BENT HØIE'S 9. PÅSKEBUD 

1.     Ikke å dra på overnattingsbesøk til familie og venner – med mindre du er student uten egen familie eller bor alene.

2.    Hvis kommunen din ber deg unngå besøk hjemme – unngå besøk der du er i påsken.

3.    Ikke dra på hotell eller andre overnattingssteder der mange samles.

4.   Hold deg hjemme hvis du er syk. Dra hjem hvis du blir syk.

5.    Hold deg hjemme hvis du venter på svar på koronatest.

6.    Barn eller ungdommer kan ha besøk av en til to faste venner.

7.    Hvis du drar på hytte – reis bare med egen husstand eller en til to nære hvis du bor alene.

8.   Hvis du drar på hytte – handle før du drar og unngå alle steder der mennesker samles. Hold avstand i skitrekk og skiløyper.

9.    Følg rådene i kommunen du bor i og kommunen du besøker.

Våre samarbeidspartnere