Smittevern i restauranter/Stova

Mat og drikke på Strandafjellet

Hurra for vinteren – men husk COVID!

Vi er glade for at mange vil på ski og at det er fullt i bakken og på våre serveringssteder!

Det er fort gjort å «glemme» tiden vi lever i, og vi vil minne om følgende regler knyttet til våre serveringssteder og varmestua «Stova»:

  • 1-meters regelen gjelder OGSÅ på serveringsstedene, og vi har begrenset antall plasser som følge av dette.
  • En vert/vakt vil ta imot dere i  døren, og slippe dere inn dersom vi har  ledige, rengjorte bord tilgjengelig. Dette til beste for deg som gjest ved Stranda Skisenter 😊 Viss respekt og vær tålmodige!
  • All bestilling, betaling og servering skjer fra bordene. Det er ikke salg over disk.
  • På Stova finnes det automater med kald og varm drikke, snacks og sjokolade. Disse kan benyttes viss man ikke ønsker å sette seg ned og bestille ved bordene.
  • Alle gjester i anlegge må være flinke til å registrere seg, enten via vårt ORDR system når du skal kjøpe mat og drikke, eller via SafeSPOT. Du skal registrere deg HVER GANG du besøker et av serveringsstedene og når du er i barnetrekket/på Snøkvit. Dette for å gjøre en eventuell smittesporing enklere OG unngå at for mange mennesker må i karantene når ulykken først er ute.


Hold avstand, vis hensyn og ha det gøy på ski!


Den pågåande Covid-19 pandemien sett rammer for måten vi driv vår servering her i Norges pudderparadis; på Strandafjellet. All servering inne på våre serveringsstader vil foregå ved borda.

Når du vil ta deg en pause, ber vi deg registrere deg når du kjem til restauranten:

·      Skal du ta ein liten toalettpause, registrerer du deg ved å skanne QR koden til «Safespot» med kameraet til mobilen din. Alternativt kan du gå inn på registrer.Safespot.no. Koden du treng finn du ved inngangspartiet til restauranten.

·      Ønskjer du noko å ete og drikke venter du til du får anvist plass. På bordet finn du vårt bestillingssystem ORDR. Her vil du og skanne en QR kode ved bruk av kameraet på din telefon. Da kjem du til eit registreringsbilete. Registrer deg før eller etter du har bestilt det du ønskjer å ete og drikke.


Hugs at du må registrere deg kvar gang du er innom våre spisestader.


Restaurantar

På vinterens meny har vi hatt fokus på lokal, god og rask mat!

Nyt eit godt måltid med fantastisk natur rundt deg.

Strandafjellet har tre Restaurantar:

Fjord Panorama

Vår Fjord Panorama restaurant byr på majestetisk utsikt. Her har vi 80 sitteplassar, eit bredt utval av mat og drikke og moglegheit til å trekke pusten i solveggen når veret tillet det.

Furset Café

På toppen av stolheisa på Fursetsida finn du vår mest intime og koselege serveringsstad med 20 sitteplasssar. Her kan du nyte ein god kaffi, varm kakao, brus, øl eller vin. Vi har og nokon gode rettar som varmar, litt søtt og godt og en solid pølsemeny.

Stova

Stova ligg i hjartet av Strandafjellet, tett på barneområdet og påstiginga til Fursetheisa. Her får du servert enkle rettar, ekte kjærleik, kalde og varme drikker og sjokkis for dei som liker det. På Stova kan du sjølvsagt også ete matpakka di.

Hold augo opne for familietreff i kjølvatnet av ein dag på ski! Det vil kome program for 2021 i januar.

Opningstid

Stova                           10-17 (kjøkken fra 10-16)

Furset Cafe                 11-16 (kjøkken fra 11-15)

Fjord Panorama          11-16 (kjøkken 11-15)

 

Våre samarbeidspartnere