Program vinterferien 2021

Vi ønsker dere alle velkommen til vinterferie på Strandafjellet. Grunnet Covid-19 og dugnaden vi alle befinner oss i ønsker vi gjerne å spre våre gjester utover hele anlegget. Hos oss finner man løyper for enhver smak og uansett skiferdigheter. Husk å holde avstand under ditt opphold — også under arrangement som samler flere mennesker til samme tid.

tor-kristian gilstad.jpg
 

BÅLPANNER

Vi har to bålpanner som blir tent hver dag i ferien. Ta med pølser eller annet og kos dere! Bålpannene står ved Snøkvit og bunnen av Fursetheisa (v/benkene). Husk å holde avstand til andre :) 

 

BARNESKIRENN FRA ONSDAG 24. FEBRUAR

Onsdag 24. februar, torsdag 25. februar og fredag 26. februar kl. 13:00 blir det barneskirenn i Fursettrekket. Premier til alle som deltar :) 

 

fhQixElg.jpeg


YOUNG ATTACKING VIKINGS OG MINIALPERITTET – 27. FEBRUAR

I samarbeid med Spjelkavik Alpin og Stranda Alpin inviterer vi til Young attacking viking og Minialperittet lørdag 27. februar — med premier til alle som deltar. Dette skal være en morsom og uhøytidelig alpindag/renndag, spesielt for de yngste alpinistene. Du trenger ikke å være medlem eller bli medlem i alpingruppa for å delta, da dette er et "lavterskel-tilbud" til alle som måtte ønske å prøve seg. 

Har du barn som akkurat har lært seg å stå alene, men ønsker «støtte» fra foreldre/voksne i løypa? De kan selvsagt også delta. Dette skal være for alle!

Dato:                           Lørdag 27. februar

Klasser:                      Alle kan delta (gratis)

Påmelding:                Møt opp ved Fursettrekket og få startnummer.

Young attacking Vikings formål er å skape arrangement som appellerer til både barn og voksnes skiglede, inspirerer til større aktivitet og bryte barrierer i forhold til konkurransesituasjonen.

 

Program:

Kl. 11:00-13:00:      Parallellslalåm

Kl. 11:00-13:00:      Skicross

Kl. 11:00-13:00:      Minialperittet

Ca. kl. 13:00:         Premieutdeling

Det blir gratis pølser og Kuli til alle barna under Minialperittet - i regi av Stranda Hotel. 

ÅPEN SERVERING

Stova og Fursetpaviljongen vil være åpen hver dag for servering. 

SKISKOLE

Vil du lære deg å stå på ski? Bli bedre? Om en er nybegynner eller ikke, mange ønsker å få hjelp til å «knekke koden» og bli bedre på ski/snowboard. Dette hjelper vi deg gjerne med — også i vinterferien. Kontakt oss, så hjelper vi deg: skiskule@strandafjellet.no

P1120226.jpg

SKIUTLEIE

Ønsker du å leie skiutstyr? Kontakt skiutleiga på: skiutleige@strandafjellet.no

Her er det påbudt med munnbind. 


FOTOKONKURRANSE

Det blir fotokonkurranse på Instagram – et samarbeid mellom oss på Strandafjellet og Stranda Hotel. Dette er en fotokonkurranse hvor vi oppfordrer til å ta det mest kreative bildet av dine opplevelser på Strandafjellet. 

Her har du mulighet til å vinne Phenix jakke fra Coca-Cola, 2 dagskort fra Strandafjellet eller Phenix lue fra Coca-Cola.

For å delta: 

1. Ta et kreativt bilde av dine fantastiske opplevelser på Strandafjellet. Del på din Instagram. (Husk at du må ha åpen profil for at vi skal se det)

2. Bruk hashtag: #thesunnmorealps

En jury med fotograf Rita Svorkås i spissen vil kåre de tre beste bildene søndag 28. februar. Vinneren vil bli kontaktet.

 

SKIBUSS FRA ÅLESUND HVER DAG

Skibuss fra Ålesund vil gå hver dag i vinterferien. Bestill din plass her: https://strandafjellet.skiperformance.com/no/shopp#/no/buy

Om du skulle måtte avlyse din busstur, vær vennlig å avbestille din plass ved å kontakte oss på billett@strandafjellet.no eller ring 922 26 255.

Husk å kjøpe heiskort på nett før du kommer!

skibuss.jpg

 

FRIKJØRINGSKURS MED UTEGUIDEN

Uteguiden tilbyr frikjøringskurs hos oss i vinterferien — onsdag og torsdag 24.-25. februar. Dette er et introkurs for deg som vil bli en bedre skikjører og noe vi anbefaler for nybegynnere. Uteguidens instruktører har solid kunnskap innen frikjøring og gir deg tipsene for å lykkes. Kontakt Uteguiden direkte for påmelding eller sjekk deres Facebookside / arrangement.

travel@uteguiden.com / +47 40 55 46 70

Dere kan lese mer om kurset her:

https://uteguiden.com/topptur-og-skredkurs-for-ungdom/

Vi sees på Strandafjellet i vinterferien! :) 

Våre samarbeidspartnere