Alpeloopen og Puddertaxi

I samarbeid med Ingers Trans har Stranda Hotel i år lansert Alpeloopen — en bussrute mellom Stranda Hotel, via Svingen, til Strandafjellet og videre til Fjellsætra, Fausaskiftet og tilbake igjen.

Bussen tar tre rundturer, og en ekstra tur fra fjellet — hver dag torsdag til og med søndag.

Det er KUN de som bor på hotellet og de som har sesongkort hos oss som får kjøpe fleredagers-pass — dvs billetter til rabatterte priser. Disse passene kjøpes i resepsjonen på Stranda Hotel.

Skjermbilde 2021-02-06 kl. 21.30.55.png


Ved kjøp av pass deles det ut et fargebånd, og de ulike fargene representerer ulike typer pass. Informasjon om dette finner du i resepsjonen på Stranda Hotel eller ved å kontakte dem. Når det gjelder betaling for enkeltturer gjøres dette på bussen med Vipps. Se rutetider nederst på siden. 

Det er også satt opp faste ruter for PUDDERTAXI i år, torsdag til søndag. Her er det mulig å kjøpe fleredagers-pass, slik at du kan bli hentet så mye du vil. Disse passene er også kun tilgjengelige for Stranda hotels gjester og de med sesongkort hos oss. Kjøper du Pudderpass kan du også ta Alpeloopen så mye du vil. Se rutetider for Puddertaxi nederst på siden. Puddertaxi Mandag til onsdag kun henting ved på bestilling Telefon 40 45 13 33

Slik blir det enklere å komme seg rundt her på Stranda, selv uten ski på beina!

Spørsmål? Kontakt Stranda Hotel på tlf: 70 26 90 00 

Tidstabell_Alpeloopen.jpg
Skjermbilde 2021-02-06 kl. 21.47.02.png


Våre samarbeidspartnere