Barneskirenn

Vinterferie på Stranda

Vi inviterer til Burger- og pizzakveld på Stova torsdag 22. februar

Red Bull Homerun lørdag 24. februar. Les mer om det her! 

Vinterferie

 

Menyen på Stova 1957 i vinterferieuken: 

Mandag 19. feb: Kylling & karri som dagens middag i tillegg til vanlig meny. Åpent til kl. 17.30. 

Tirsdag 20. feb: Kokt torsk med eggesaus som dagens middag i tillegg til vanlig meny. Åpent til kl. 17.30. 

Onsdag 21. feb: Dagens middager er hjemmelagde kjøttkaker i brunsaus eller om du foretrekker fisk så har vi også kokt torsk med eggesaus. 255,- inkl. kaffe. Åpent til kl. 17.30.

Torsdag 22. feb: Potetball som dagens middag (stor- eller liten porsjon), i tillegg til at kokkene inviterer til en bedre burger- og pizzakveld fra kl. 18.00. Da blir det banansplitt og milkshake til dessert. Les mer om det og se menyen her: https://www.strandafjellet.no/no/burger-ogpizza :) Book gjerne ditt bord: booking@strandafjellet.no — Åpent til kl. 00.00.

Fredag 23. feb: På dagtid blir det vanlig meny + Wallenbergare som dagens middag. Lyst å spise på kveldstid? I tillegg til vanlig meny blir det rødvinsbraisert lammeskank av lokalt lam med rotgrønnsaker og potetmos. Dessert: pannacotta med friske bær. Åpent til kl. 00.00.

Lørdag 24. feb: På dagtid blir det vanlig meny + sosakjøtt som dagens middag. På kveldstid lørdag blir det (i tillegg til vanlig meny) ovnsbakt kveitefilet servert med asparges, rotgrønnsaker, reker, amadinepoteter og hvitvinssaus. Dessert: pannacotta med friske bær 🍓 Det blir også rødvinsbraisert lammeskank om noen heller vil ha kjøtt. Åpent til kl. 00.00.

Søndag 25. feb: Vanlig meny + dagens middag blir honningglasert svineribbe servert med alsacepotet og fløtesaus. Åpent til kl. 17.30.

Håper vi ser dere på Stova i vinterferien!