Slettvoll

Á la Carte på Kami Stranda

14 Jan 2022

fredag-søndag 21-23. januar 

Fredag og lørdag serveres det Á la carte-meny fra kl 17.00-20.00 i restauranten.

Søndag fra kl. 16-18 blir det søndagsbuffét (viltgryte med potetmos, grønnsaker og salat)

Pris på buffét: 195,- pr. person (145,- pr. barn under 10 år)  

Oversikt over helgens åpningstid finner du her

fredagen og lørdagens Á la carte-meny: 

 

Forretter

Krabbesuppe med rotgrønnsaker og torsk kr. 139,-

Røykelaks mousse med agurk, avokado, paprika essens kr.129,-

Vintersalat med kremost, rødbeter, sennepsvinagrette kr. 115,-

Spekemat med ananas chutney kr. 139,-

 

Hovedretter

Pannestekt andebryst med plommepuré, syltet rødløk og appelsinsaus kr. 315,-

Surret svineribbe med potetmos, pastinakk og svinesaus kr. 245,-

 

Dessert

Sitronterte med italiensk marengs og bær kr. 135,-

Mint infisert ostekake med skogsbær coulis og karamelliserte hasselnøtter kr. 135,-

 

Book ditt bord på forhånd (Á la carte-menyen serveres mellom kl 17.00-20.00) ved å sende oss en e-post til: booking@kamistranda.no eller ring: 916 06 128

Takeaway-meny finner du her